Rólunk

Először is a „mi a fene ez?” kérdésre adok választ: 
4 különálló szoba, ahol a legkülönbözőbb módokon tombolhatod ki magad. 

Minden szoba hangszigetelt bizonyos mértékben, hogy se egymást, se a szomszédokat ne zavarjuk.

A mai modern társadalom szinte megköveteli, hogy minden élethelyzetben mosolygós, jól fésült és illatos legyen az ember. Holott ez szinte lehetetlen. A napok, hetek, hónapok során felgyülemlett düh, harag, keserűség még csak egy villanásra sem jelenhet meg rajtunk, hiszen az nem „elfogadott” viselkedés. Pedig valahol ki kell adni magunkból!

Nyilvánosan nem ildomos, hát akkor vonuljunk el!

Sok dühöngő, tomboló szoba van, de RampegeRoomz csak egy! Itt ha szeretnél akkor akár egyedül is elvonulhatsz, kitombolhatod magad, majd kisimulva és a közösségi tér galériáján magadat felfrissítve, visszatérhetsz a külvilágba, immáron tényleg mosolyogva.

Nálunk a gyerekek is teret kapnak, mert nekik a „Friss cserép” szobában kisebb játékok és kevésbé veszélyes informatikai eszközök állnak majd rendelkezésükre, melyeket gumikalapáccsal püfölhetnek. A többi szoba alapból is gyerekkompatibilis.

Ne aggódj a ruházatod miatt sem!

A kötelező védőfelszerelés megvéd téged és a ruháidat, hiszen védőszemüveg, overáll, védőkesztyű és lábzsák is a felszerelés része.  

Mi nem pszichológiai segítséget nyújtunk, ezt nagyon fontos tisztázni! Nálunk egy jót szórakozhatsz, egy jót dühönghetsz, tombolhatsz.

A RampageRoomz 12-112 éves korig bárki számára nyitva áll. A szobákban maximum két fő tartózkodhat egyidőben. 

Szétzúzni, összetörni természetesen csak az arra kijelölt dolgokat szabad!


Cégadatok:

Vállalkozó: Szabó Mária Etelka EV
Adószám: 58728420-1-43

Cím: 1088 Budapest, II. János Pál pápa tér 22.

Cookie Consent with Real Cookie Banner